Salgs- og leveringsbetingelser


Garanti, købeloven og reklamationsret

Købelovens bestemmelser er gældende. KKP Interiør giver fuld garanti på produktionsfejl de første 24 måneder fra og med leveringsdato.

Reklamationsretten omfatter ikke:

  • Skader ifølge tab, slag eller stød
  • Skader opstået under transport, medmindre denne skade er anført på fragtbrev
  • Følger af fejlbehandling ved rengøring eller skader der opstår med tiden på grund af fejlmontage
  • Indirekte eller direkte følger af force majeure

Varen skal kontrolleres straks ved modtagelse. Såfremt der konstateres fejl skal dette meddeles til os, hvilket skal ske inden montering og inden 8 dage fra modtagelsen.

Returvarer

Skulle du ombestemme dit køb indenfor 1 måned kan du få pengene retur eller bytte til anden vask. Varen skal være ubeskadiget og i original emballage.

Smukt lyst badeværelse med en af KKP Interiørs badeværelsesvaske i skandinavisk design

Forsendelse fra vores lager

Hos KKP Interiør har vi en leveringstid på en til syv dage (under ferier undtaget). Vores distributør TNT afhenter typisk tirsdag eller onsdag hos os og leverer dagen efter hos dig – og ellers aftales nærmere mellem TNT og dig, så du kan være til stede ved levering. Vi tilbyder gratis fragt med TNT, hvor de leverer i Danmark. Få ikke landfaste øer er undtaget. TNT oplyser om det ved kontakt på +45 70 10 11 80.

Afsendelse og kvalitetskontrol af produkter

For at undgå transportskader har vi pakket vores håndvaske i trækasser med blød emballage på indersiden. Hver gang vi sender en vask ud til vores glade kunder åbner vi kassen inden for at sikre, den er i en retmæssig kvalitet.

Se videoer om emballage herunder:

Video om granit- og betonvask emballage

Video om Top-Solid emballage

Modtagelse og udpakning

Hos KKP Interiør vil vi gerne have, at vores kunder kontrollerer transportkassen for synlige fejl og mangler ved modtagelse. Opdages skaden først senere, betragtes den som noget kunden selv har forvoldt produktet, og antages derfor ikke som reklamationberettiget.

Når vasken tages ud af transportkassen er det vigtigt at dette udføres af to personer, idet vaskene fra KKP Interiør kan være meget tunge. Det er også vigtigt, at vasken bliver lagt på et blødt plant underlag såsom et tæppe, hvis vasken ikke monteres straks efter modtagelse og udpakning.

Der kan opstå skader eller hakker i din vask, hvis du eksempelvis stiller vasken på den smalle kant på et hårdt og ujævnt underlag. Denne form for skader er ikke reklamationberettiget.