Håndvaske i granit, beton, terrazzo og Top-Solid


Herunder finder du KKP Interiørs store udvalg af håndvaske, udarbejdet i vores tre forskellige materialer; granit, beton/terrazzo og Top-Solid. Vores håndvaske er designet i samarbejde med en dansk anerkendt designer, og vi har gjort en dyd ud af at kombinere funktionalitet med skandinavisk design.
Du kan få et overblik over alle vores størrelser og priser i vores prisoversigt.

Under produktbillederne kan du også finde en guide til hvilke skabe der passer til vores håndvaske samt materialebeskrivelser.

Granit

En granitvask fra KKP Interiør er skåret og hugget ud fra et stykke solidt granit. Granit er opbygget af forskellige mineraler, metaller, kvarts, gnejs, feltspat og glimmer hvilket er dannet under ekstrem varme og tryk for tusinder af år siden. Granitvasken er overfladebehandlet med stenolie for at forhindre, at vasken absorberer vand og smuds. En ikke behandlet granitvask vil meget hurtigt absorbere fedt fra fingre og hænder, hvilket hurtigt kan ses på overfladen. Derfor er granitvaske fra KKP Interiør nænsomt behandlet.
Den mørke granitvask har været i KKP Interiørs produktprogram siden 2001 og vil forblive i vores program, da en granitvask er naturligt smuk og tidsløs.

Beton/Terazzo

En betonvask er et moderne materiale i badeværelset. Betonvaske laves ved en blanding af natursten og cement, der støbes i en form. Efter at formen er fyldt med råmaterialet, vibreres formen for at få luftlommer ud af råmaterialet. Herefter tørres vasken i fem dage, hvorefter den tages ud af formen. Herefter tørrer vasken cirka otte uger under fugtige forhold for at hindre revnedannelse. Når vasken er færdig med støbeprocessen, slibes overfalden groft og til sidst slibes overfladen fint med vandslibepapir for at opnå en jævn og flot overfalde. Hver vask er unik og er et resultat af den naturlige struktur- og nuancemæssige variation i naturmaterialerne. En betonvask ændrer sig lidt med tiden og får sin egen unikke patina.

Top-Solid

En vask i Top-Solid består af materialerne mineralpulver, polyester og bindemiddel. En Top-Solid vask støbes i en form og overfladebelægningen er støbt i formen sammen med råmaterialet således, der opnås en homogen vedhæftning, som gør belægningen utrolig stærk. Overfladebelægningen er et mix af polyester og aluminiumshydroxid med en tykkelse
på 2 mm. Det mix gør rengøring af vasken meget let. Se også materiale beskrivelsen for mere information om Top-Solid.

Produkt- og prisoversigt

Hvilke skabe passer til KKP Interiørs håndvaske?