RÅT LOOK OG RENE LINJER – EKSKLUSIVT I GRANIT, BETON & TERRAZZO


Granit

En håndvask i granit fra KKP Interiør er unik. Skåret og hugget ud fra et stykke solidt granit, i et naturligt og tidløst design.

Fremstillingen betyder, at vasken ikke er støbt, men er hugget ud af et helt stykke naturligt granit fra naturen. Det vil faktisk sige, at vores håndvaske i granit, er fra naturen, og derfor er der ikke en vask, der ligner en anden. Det er en hel unik vask, som du får ind i dit hjem, og som ingen andre har.

Granitvasken er overfladebehandlet med stenolie for at forhindre, at vasken absorberer smuds. Granitvasken er praktisk, men giver samtidig også dit badeværelse et eksklusivt look.

Beton

Et fuldent eksempel på badeværelsesvaske i skandinavisk design, er KKP Interiørs betonvaske. Beton er et moderne materiale fremstillet ved en blanding af helt små natursten og cement, der støbes i en form. Efter at formen er fyldt med råmaterialet, vibreres formen for at få luftlommer ud af råmaterialet. Herefter tørrer den i formen fem dage og uden formen ca. otte uger.

Efter de otte uger, slibes vasken først med groft slibepapir, hvorefter den slutteligt bliver slebet med fin vandslibepapir. Derved opnår vasken en glat og flot overflade. Der er ikke én vask der er helt magen til en anden, hvilket skyldes den naturlige lille variation i naturmaterialerne.

Betonvasken giver dit badeværelse et råt og naturligt strøg af skandinavisk design.

Terrazzo

Et andet eksempel på håndvaske i eksklusivt dansk design, er KKP Interiørs terrazzovaske. Terrazzo er et materiale, der fremstilles ved en blanding af natursten og cement, som støbes i en form. Efter formen er fyldt med råmaterialet, vibreres den for at få luftlommer ud af råmaterialet. Herefter tørrer den i formen fem dage og uden formen ca. otte uger.

På samme måde som en betonvask slibes vasken først med groft slibepapir, og derefter slibes den med fint vandslibepapir. På denne måde opnår vasken en glat og flot overflade.

Til forskel fra betonvasken, hvor de natursten der indgår er helt små og pulveriseret, bevares naturstenene i terrazzovasken hele, således at vasken får små gnister af natursten. Naturstenenes placeringer varierer lidt fra vask til vask og gør, at hver vask er unik, med et unikt farvespil.

Top-Solid

En Top-Solid vask er en utrolig taknemmelig vask. Den består af materialerne mineralpulver, polyester og bindemiddel,  og støbes i én form således  overfladebelægningen bliver støbt sammen med råmaterialet. På den måde opnås en homogen vedhæftning, som gør belægningen utrolig stærk. Overfladebelægningen er et mix af polyester og aluminiumshydroxid med en tykkelse på 2 mm., der gør rengøring af vasken rigtig let.

Se vores webshop

– og alle vores smukke vaske med råt look og flot finish i et eksklusivt skandinavisk design.

Flot håndvask

KKP Interiør - Eksklusivt dansk design

KKP Interiør har et forskelligt udvalg af håndvaske i materialerne granit, beton og terrazzo. Alle vores håndvaske er beregnet til badeværelset, og de kan købes i webshoppen.

Du modtager din vask fra os indenfor en uge, når du bestiller via vores webshop. Vi bytter din vask eller giver pengene tilbage indenfor en måned, hvis du fortryder dit køb.

For køb af håndvask som ikke findes på vores webshop

Nogle af vores vaske er ikke på vores webshop og kan i stedet købes direkte fra os engros. Se alle vores vaske under menuen B2B.

Send beløbet til KKP Interiørs kontonummer 2204-5364310465. (IBAN: DK7720005364310465, BIC/SWIFT: NDEADKKK). Send derefter et skærmprint af betalingen til kkp@kkpi.dk inkl. den adresse, du ønsker produktet leveret på. Vi tilbyder gratis fragt, og sender via TNT.

Vi anbefaler, at du yderligere køber vores stenvoks med til 295,- kr., som er til pleje og vedligeholdelse af vasken, hvilket er særligt gældende for betonvaske. Voksen kan sikre din vask en meget lang levetid.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller er usikker på hvilke skabe der passer til vasken, er du velkommen til at kontakte os.